#Foodfotografie

Culinaire Fotografie

Beeldende Smaak

Culinaire fotografie is een specialisme van Irene van der Meijs. Het vastleggen van Food & Drinks vereist grote vakmanschap op het gebied van foodfotografie en beeldbewerking. Smaak en geur moeten worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld. Zowel uw redelijk eenvoudig packshot van een snack tot een high-end culinaire sfeerfoto worden met de nodige zorg behandeld. U krijgt foodfotografie waar de frisheid vanaf straalt. Ook al uw snoepfotografie en drankfotografie worden fris en sprankelend weergegeven.Door een juist gebruik van licht, compositie en gevoel voor timing wordt dit doel bereikt.

Continue

Culinaire Fotografie

Beeldende Smaak

#Dranken fotografie

Dranken Fotografie

Liquids And Drinks

Wij hebben ruime ervaring in gerechten, wijnen, likeuren, snoep, ijs en dessert fotografie. Er komt veel kennis en ervaring kijken bij het vastleggen van de juiste kleur, helderheid en frisheid.

Continue

Dranken Fotografie

Liquids And Drinks

Wij zijn Nikon Professional

I AM A NIKON PROFESSIONAL

Wij zijn lid van Nikon Professional Services.Nikon Professional Services bied een breed assortiment van diensten en aanvullende producten aan om de bedrijfsvoering te garanderen.

Liquids en Food Fotograaf

Fotografie, Styling en Setdressing

Professionele Reclame Fotografie

Professionele fotostudio voor reclamefotografie en digitale beeldbewerking

Fotografie voor uw website, cd-rom presentaties, brochures, tijdschriften, catalogi, folders, flyers, billboards of ander drukwerk.

Wij leveren hoogwaardig digitaal beeld materiaal volgens uw specifieke wensen.

Wij werken onder andere voor reclamebureaus of rechtstreeks voor bedrijven en instellingen. Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar en zullen wij actief meedenken over het gewenste eindresultaat.

Wat wij Doen:
 • product fotografie
 • food fotografie
 • fashion fotografie
 • architectuur fotografie
 • interieur fotografie
 • reportage fotografie
 • beeldretouche
 • beeldmanipulaties

Neem direct contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Bel of mail ons nu!  0031 (0) 6 24509447

  Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE, Waalwijk (sprang-Capelle)

  photography@irenevandermeijs.nl

  Waar vind u ons?

  Onze studio is gevestigd te Sprang-Capelle tussen Waalwijk en Tilburg in het midden van Noord-brabant. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het zuiden en het noorden.