We hebben de verpakking fotografie – packshotfotografie gedaan voor diverse kaas verpakkingen van Parrano kaas en Tjiezi kaas producten.

Hieronder een aantal voorbeelden van de verpakking fotografie.

 

verpakking fotograaf

Packshot fotograaf Irene van der Meijs

tjiezi7325tjiezi7360uniekaas_parrano

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U bent voor food & beverages fotografie van harte welkom in de studio van Irene van der Meijs.

Naast food & beverages fotograferen we ook al uw producten en verpakkingen / packshotfotografie, bijvoorbeeld keuken accessoires, glazen, servies e.d. maar ook bijvoorbeeld de verpakking van uw product. Ook zijn we beschikbaar om bij u op locatie gerechten, het restaurant of de keuken te fotograferen.

Culinaire fotografie is een specialisme van Irene van der Meijs. Het vastleggen van culinaire gerechten, food & drinks vereist grote vakmanschap op het gebied van foodfotografie en beeldbewerking. Smaak en geur moeten worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld. Zowel uw vrijstaande packshot van een snack tot een high-end culinaire sfeerfoto worden met de nodige zorg behandeld. U krijgt foodfotografie waar de frisheid vanaf straalt. Ook al uw snoepfotografie en drankfotografie worden fris en sprankelend weergegeven. Door een juist gebruik van licht, compositie en gevoel voor timing wordt dit doel bereikt.

Wij hebben ruime ervaring in gerechten koud of warm, wijnen, likeuren, bier, frisdranken, splash, ijs, snoep, taarten en dessert fotografie.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw foodfotografie in combinatie met een model te laten maken.

Kom gerust eens kennis maken bij ons in de fotostudio om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden voor foodfotografie van uw gerechten.