Foodfotografie en Foodstyling in onze food fotostudio.

In onze food fotostudio zijn we gespecialiseerd in foodfotografie en foodstyling.

Als foodfotograaf en foodstylist maken we zo aantrekkelijk mogelijke beelden van de food en/of drank producten voor diverse opdrachtgevers.

We zorgen dat de gerechten en dranken zo fris, sprankelend en vers mogelijk bereidt op beeld komen te staan. Door middel van de juiste voorbereiding en gebruik van verse ingrediënten, foodstyling en bijpassende set styling worden al uw producten zo mooi mogelijk in beeld gebracht.

De lekkere smaken, frisheid en geuren moeten via het beeld bij je binnenkomen. We streven altijd naar mooie foto’s waarbij het water u in de mond loopt. “Daar krijg ik honger van! – Daar krijg ik dorst van!”

Als foodfotograaf, kok, stylist en art director beschikt onze food studio over ruime kennis om tot de essentie van mooie culinaire sfeer fotografie en packshot fotografie te komen. We hebben ruime ervaring in food en beverages fotografie.

We verzorgen de foodstyling en foodfotografie voor diverse doeleinden, zoals foodfotografie voor op product verpakkingen, diverse reclameuitingen, kookboeken, receptenkaarten, billboards, product folders, magazines en redactionele foto’s in print of online.

 

De fotostudio van Irene van der Meijs heeft zich ontwikkeld tot één van de betere fotostudio’s in reclame fotografie, product fotografie, packaging fotografie, culinaire fotografie, beverage fotografie en splashfotografie. Bekend om de expertise in product, food en beverage fotografie.

Culinaire fotografie en drankfotografie is een specialisme van Irene van der Meijs. Het vastleggen van Food & Drinks vereist grote vakmanschap op het gebied van foodfotografie en beeldbewerking. Smaak en geur moeten worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld. Zowel uw vrijstaande packshot van een snack of packshot fotografie van uw verpakkingen, tot een high-end culinaire sfeerfoto worden met de nodige zorg behandeld. U krijgt culinaire foodfotografie waar de frisheid vanaf straalt. Ook al uw snoepfotografie en drankfotografie worden fris en sprankelend weergegeven. Door een juist gebruik van licht, compositie en gevoel voor timing wordt dit doel bereikt.

Wij hebben ruime ervaring in fotografie, styling en beeldbewerking van o.a. gerechten, snacks fotografie, wijn fotografie, likeur en drank fotografie, bier fotografie, frisdrank fotografie, koffie fotografie, splash fotografie, ijs fotografie, zuivel fotografie, snoep fotografie, taart fotografie, fruit fotografie en dessert fotografie. Er komt veel kennis en ervaring kijken bij het vastleggen van de juiste kleur, helderheid en frisheid.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw culinaire en drank fotografie in combinatie met een model te laten maken.

De fotostudio is voorzien van een aparte keuken waar gerechten of producten voor culinaire food fotografie kunnen worden klaar gemaakt. Voor food fotografie met modellen beschikken wij tevens over een visagie ruimte.

U bent voor food & beverages fotografie van harte welkom in de studio van Irene van der Meijs. Naast food & beverages fotograferen we ook al uw producten, bijvoorbeeld keuken accessoires, glazen, servies e.d. Ook zijn we beschikbaar om bij u op locatie bijvoorbeeld het restaurant of de keuken te fotograferen. Wij maken professionele interieurfoto’s van uw restaurant, horeca gelegenheid of bedrijfsruimte.

Kom gerust eens kennis maken bij ons in de fotostudio om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.